Kersen als relatiegeschenk, origineel en bijzonder!

Fruitbedrijf Rensen & Marijt uit de Betuwe is gespecialiseerd als dé leverancier van kersen als relatiegeschenk. Dit is een verrassend, origineel en gezond alternatief. Wij merken dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar een speciaal cadeau om hun relaties mee te verrassen. De enthousiaste reacties die onze klanten krijgen wanneer ze fruit als geschenk geven spreken dan ook boekdelen. Een kistje kersen wordt alom gewaardeerd als hét bijzondere relatiegeschenk!

Op smaak geplukt

Wij plukken onze kersen op bestelling en bovendien plukken wij selectief op smaak. Onze goed opgeleide medewerkers weten precies welke kersen ze moeten plukken om een optimale smaak te garanderen. In overleg met u zijn er veel mogelijkheden. Zo kunnen we het kistje kersen van uw bedrijfslogo of een tekst voorzien. Ook kan er een kaartje met een boodschap tussen de kersen gestopt worden. Kersen als cadeau in mooi kistje zijn bijzonder en daar wilt u uw bedrijfsnaam graag mee verbinden!

(H)eerlijke zoete soorten 

De kersen in het kistje zijn de soorten Kordia en Regina, heerlijke zoet soorten. Vaak komt het voor dat de kersten 's ochtends in onze boomgaard worden geplukt en 's middags al worden afgeleverd bij de klanten van uw klanten. In overleg kunt u dit bijzondere relatiegeschenk afhalen in Ijzendoorn of wij zorgen ervoor dat de kistjes met kersen bij uw op de zaak worden afgeleverd. Via de website of telefonisch kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze speciale give-away. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee. 

Wilt u zich  bijzonder blijk van waardering voor uw relaties en uw onderscheidden van uw concurrent? Dan zijn kersen als relatieschenk de gezonde en fruitige oplossing!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!